Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Facebook ετοιμάζει το πρώτο του smartwatch για το καλοκαίρι του 2022 με δύο κάμερες

*
Έχουμε καταγράψει ήδη κάποιες πρώτες πληροφορίες για την πρόθεση του Facebook να μπει στην αγορά των smartwatches και πλέον έχουμε κάποια νέα στοιχεία. Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται σε ρεπορτάζ ιστοσελίδων του εξωτερικού, η συσκευή θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022 και θα φέρει δύο κάμερες που θα μπορούν να αφαιρούνται από το κυρίως σώμα, αλλά και να καταγράφουν εικόνες και videos που θα μπορούν να μοιράζονται άμεσα με τις πλατφόρμες της εταιρείας, όπως το Facebook και το Instagram. H μία από τις κάμερες (όσο βρίσκεται στο σώμα του ρολογιού) θα χρησιμοποιείται για τις video κλήσεις, ενώ η δεύτερη θα υποστηρίζει ανάλυση 1080p και λειτουργία αυτόματης εστίασης. Ήδη το Facebook μιλάει με τρίτους κατασκευαστές για διάφορα περιφερειακά, ενώ εξετάζει σοβαρά και το θέμα του LTE Connectivity για να μην χρειάζεται καν κάποιο smartphone για να λειτουργήσει και να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η πρώτη τιμή που έχει αρχίσει να συζητιέται στο εσωτερικό του Facebook αγγίζει τα 400 δολάρια, αλλά ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» σε αυτά τα επίπεδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*